Серина Уилямс има мисия, фокусирана върху модата.В нов Instagram Reel, споделен

...
Серина Уилямс има мисия, фокусирана върху модата.В нов Instagram Reel, споделен
Коментари Харесай

„Хюстън, имаме проблем“: Серина Уилямс не успя да се побере в новата си пола

Серина Уилямс има задача, фокусирана върху модата.

В нов Instagram Reel, споделен в неделя, 42-годишната Уилямс описа, че желае да се побере в дънкова пола, която е купила, до момента в който е бременна с второто си дете, 5-месечната към този момент Адира Ривър, която се роди през август 2023 година

„ Взех тази страхотна пола на Valentino, когато бях бременна и си споделих „ Ще мога да я облека, когато нямам стомах “ , каза 42-годишната спортистка пред камерата в клипа, който беше сниман, до момента в който тя стоеше пред огледалото в банята.
               

„ Не мога да се побера “, призна тя, преди да продължи да облича полата.

„ Но това е моята цел. Честно казано, трябваше да мога да се побера до момента, само че се натъкнах на някои, хм... Бях разсеяна за към месец “ , продължи тя. 

Уилямс сподели, че в този момент изостава с към месец в постигането на задачата си, когато се обърна, с цел да покаже на огледалото, че полата няма да пасне на дупето ѝ.

„ Хюстън, имаме проблем “ , засмя се тя.

Serena Williams Gets Real Trying on Too-Tight Valentino Skirt: 'Houston, We Got a Problem'
— People (@people)
Но тенис звездата сподели, че няма да се откаже от опитите си да се вмъкне в дизайнерския деним. 

„ Чувствам се по този начин, като че ли в случай че отида на фитнес и се стегна, ще мога да се побера след месец? “.  Уилямс попита риторично феновете, като направи смешна физиономия, с цел да покаже, че не е уверена в това.

Последният кадър от видеото включва изображение на полата с текст, уведомяващ нейните почитатели, че се връща в шкафа - „ към този момент “.

Майката на две деца озаглави видеото „ Дневникът на една дънкова пола (част 1) #Валентино “ .

По-рано тази седмица Серина сподели клип на себе си във фитнеса, до момента в който прави клекове с щанга.  „ Връщам се в хода на нещата “ , написа тя.
               

Уилямс и нейният съпруг Алексис Оханян обявиха раждането на Адира в Instagram предишното лято. Те са родители и на по-голяма щерка Алексис Олимпия, която е 6-годишна.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР